Fa Görög joghurt - Mandula Krémtusfürdő és bemutatom, hogy értékelem a termékeket

 

Elég régóta mellőztem a Fa termékeket, legtöbbször azért, mert mindig volt valami másik termék, amit ki szerettem volna próbálni.

Most azonban megakadt a szemem, ezen a szép fehér flakonon. Megnéztem közelebbről és örömmel konstatáltam, hogy görög joghurt - mandula krémtusfürdőről van szó. Rögtön be is tettem a kosaramba. 

Ahogy felkattintottam a termék zárókáját rögtön megcsapott egy kellemes, édeskés illat. Azt nem állítom, hogy rögtön a mandula illata volt domináns, sőt, de ettől függetlenül valami fantasztikus nosztalgikus illatot idéző kombináció áradt a flakonból. 

Ezt követően kellemes meglepetésként ért az állaga, ami nem  a szokásos enyhén hígabb variáció volt - amit egyébként mostanában elég sok terméknél tapasztaltam -, hanem egy selymes, fehér krém jellegű állaggal találkoztam. Ezt követően szépen felhabzott, tehát erre sem lehetett panaszom. 

Egyetlen negatívum, hogy a bőrön nem marad meg túl sokáig az illat, sőt talán picit át is alakul, elveszti a flakonból áradó édeskés illataromát. A bőrt viszont többszöri használat után sem szárítja, így ez mindenképpen a legpozitívabb tulajdonság a termék használata során. 

Tetszik, hogy kétféle kiszerelésben kapható, így táskabarát és fürdőbarát egyszerre, hiszen a 250 ml kompatibilis akár egy utazáshoz, akár egy edzés után is, még a 400 ml-es terméket akár a család több tagja is használhatja, mert bőven elegendő. 

Minden bőrtípusra ajánlott, az én bőröm például száraz típusú, de teljesen elégedett vagyok a hatásával, nem szárított. 

A 400 ml-es termék most pl. 599 Ft, ami szerinte szuper ár.

Összességében ajánlom a terméket gyakori használatra, mert az ár-érték arányt figyelembe véve nagyon jó terméknek tartom. 

 

Ár - érték arány: Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”

Illat:                   Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”

Csomagolás:      Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”

Állag:                Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”

Hatékonyság:    Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”

Kiszerelés:        Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon” 

 

Honnan: Rossmann

Összetevők: 

Water / Aqua Sodium Laureth SulfateCocamidopropyl BetaineSodium Chloride Yogurt Niacinamide v Polyquaternium-7 Parfum / Fragrance,Laureth-2Propylene GlycolStyrene/ Acrylates Copolymer PEG-7 Glyceryl CocoatetiPEG-55 Propylene Glycol Oleate Citric Acid kh Benzyl AlcoholSodium BenzoateSodium Salicylate

 

Az értékelésemet így értelmezheted:

Az értékelésem alakulása kémcsövek szerint:

Képtalálat a következőre: „bottle icon”: Hát ez borzasztó kategória

Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”: Nem rossz, de lehetne jobb is, futottak még kategória

Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”: Van benne lehetőség, de még mindig nem az igazi

Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”: Már majdnem ott van, hogy kiváló és szívesen használom is

Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”Képtalálat a következőre: „bottle icon”: Ez a kategória az abszolút befutó, bátran ajánlom

Emellett a bejegyzéseim tartalmazni fogják a termék összetételét is, ami pluszban segít eldönteni, hogy érdemes-e megvásárolni az adott terméket.

Tehát ezek lesznek a bejegyzések általános értékelési formái, avagy a kémcsöves rendszer.

Ha tetszett a bejegyzés, akkor látogass el az instagram oldalamra, illetve a facebookra, ahol további tartalmakkal találkozhatsz.