INVU workshop és termékteszt - Kisgyerekes anyukák figyelem, szuper napszemcsi a láthatáron! - Vendégposzt

Napszemüveg, mely elengedhetetlen kiegészítőnkké fog válni!

Egy vendégposzt keretében szeretném bemutatni nektek a hazánkba érkező napszemüveg márkát, az INVU-t. 

Az INVU napszemüvegek, ultrapolarizáltak, karcállóak, és ami számomra a legfontosabb gyermekbarát kivitelben is elérhetőek. 

Fedezzétek fel Ti is az INVU-t!

 

A posztot az INVU háziasszonya, Varga-Czakó Adrienn, Ada hozta el Nektek, fogadjátok szeretettel! 

 

A tegnapi nap nagyon izgalmas volt számomra és az INVU számára is.

invu_meghivo_2017.jpgAz INVU Magyarország felkért, hogy szervezzem és valósítsam meg az első napszemüveg workshopot, melyre meghívót kapott számos magyar fashion-beauty blogger.

Szombaton délben mindenkit nagy szeretettel vártunk a workshop helyszínén, az Adna Cafe-ban.t

Sorban érkeztek a bloggerek, akik meghallgatták az INVU márka bemutatkozását.

Nektek is szeretném bemutatni pár szóban a márkát.

  • A Swiss Eyewear Group az első multinacionális Svájci napszemüveg vállalat
  • A céget 2013-ban öten alapították. Az alapítók több évtizedes szakmai háttérrel rendelkeznek
  • Több mint 50 alkalmazottat foglalkoztatnak, akik 9 különböző nemzetiséget képviselnek közel 15 éves optikai tapasztalattal.
  • Cég központja Zürichben található és közel 80 országban forgalmazzák a márkáit.

A sok napszemüveg kategória között kiemelt szerepet kaptak a gyermek napszemüvegek.

Azt mindenki tudja, hogy a gyerekek szeme sokkal érzékenyebb, mint a felnőtteké, mert pupillájuk nagyobb, így több fény jut a szemükbe. Ráadásul az ő szemük nem képes annyira kiszűrni az UV sugárzást sem, mint a felnőtteké. Nem divat ma a gyerekeknek szemüveget adni. Mindazonáltal mi szülők felelősséget kell, hogy vállaljunk gyermekeink egészségéért, köztük a szem egészségéért is, hiszen, mint a mondás is tartja, a szem a lélek tükre, ezért már egészen fiatal korban el kell kezdeni annak megóvását.

Nézzük is pár kérdésen keresztül a gyermek napszemüvegek világát.

 

- Mikortól adható gyerekekre napszemüveg?

Onnantól adható, amikor már magán is hagyja azt.

- Mire kell figyelni ha napszemüveget adunk a gyerekünkre?

  • rögzítési lehetőséggel ellátott napszemüveget választani (pl: fül köré kanyarodó szár, tarkóra illeszthető pánt)
  • a napszemüveg simuljon a fejre (ne süssön be oldalt a nap)
  • az üveg legyen ütésálló anyagból

Ezekre mind-mind figyelt az INVU, mikor a gyereknek készült napszemüvegeket megalkotta.

A workshop keretében bemutattuk a sisakok alatt hordható rugalmas napszemüvegeket is, a sportolok igényeire készült a vízen fent maradó napszemüvegeket azonban a legnagyobb meglepetés a rendkívül rugalmas, az emlékező fém jelenség miatt 180 fokba elforgatható napszemüveg volt.

A bloggerek, bár kis számban jelentek meg, nagyon jó hangulatú rendezvényen vehettek részt. Sok meglepetéssel vártuk őket és mindenki választhatott a 2018-as kollekcióból, amelynek darabjai már kaphatóak a nagyobb optikákban.

Mi magunk is nagyon élveztük a rendezvényt, az Adna Cafe pedig rendkívüli hely, barátságos közeget biztosított számunkra. 

 

Én, Ada is leteszteltem a terméket, ezért szeretném a tapasztalataimat megosztani veletek, úgy is, mint kisgyermekes anyuka. 

Ami számomra nagyon fontos tényező, az az, hogy a gyermekeknek szánt napszemüvegek gyerekbarát anyagokból készültek, pont azért hogy ha a szájukba veszik a szemüveg szárát akkor se tegyen kárt az egészségükben.

Vannak olyan szemüvegek, főleg a kicsik számára, amelyeknek van hátul egy állítható pántja, és ha már megszokta a gyermek a viselését az könnyedén le is pattintható.

A kialakításnál figyeltek arra is, hogy a gyerekeke számára is szerethetővé tegyék a szemüvegeket, mivel azok szép színes designal készülnek. A gyerekek ezáltal könnyebben megszokják, megszeretik a viselésüket, és az öltözködés részének fogják tekinteni. 

Mivel télen is fontos a szemek védelme akár a fénytől, akár a hó fehérségétől történő megóvása, ezért számomra fontos, hogy egész éven hordható és szerethető darabot viseljen a kislányom. 

Hosszabb száruk miatt a 3-5 éves korosztály akár a nyakában is tudja tartani a szemüveget, mert az egyébként is olyan vagány.

A gyermekek számára készült szemüveghez pedig a felnőttekétől eltérő kivitelezésű, helyes tok is jár, a könnyebb tárolás érdekében.

Illetve nagyon tetszik az elgondolás, hogy vannak anya-lánya napszemüvegek is, ami azt jelenti hogy vannak olyan divatos szemüvegek, amik kis méretben készülnek a gyerekek részére is.

A design-juk természetesen követi a divatot, illetve vannak fiús és lányos megjelenések is.

Mind kisgyermekes anya pozitívumként értékelem, hogy magas uv védelemmel és törés álló kivitelben készültek a lencsék, valamint rugalmas anyagból a keretek.

 

Nézzétek milyen flexibilis, kimondottan gyerekbarát, vége az eltört szemcsikkel való kínlódásnak:

Összességében nagyon hasznosnak és trend követőnek gondolom az INVU márkát, mind felnőtt, mind pedig gyermek kivitelben. 

Köszönöm szépen Adának a bejegyzést, ha tetszett a cikk látogassatok el a márka oldalára, vagy kövessétek a friss hírekért facebook oldalukat is!